Жена от Пловдив изпрати сигнал до Burgas24.bg във връзка с това,

...
Жена от Пловдив изпрати сигнал до Burgas24.bg във връзка с това,
Коментари Харесай

Сигнал: Птици са вързани като кучета с примка

Жена от Пловдив изпрати сигнал до Burgas24.bg  по отношение на това, което е видяла, когато е посетила терариума в града.

Ето както написа тя на публицистичната ни поща:

Здравейте! Провокирана през днешния ден от визитата на терариума в Морската градина взех решение да се свържа с вас. От Пловдив съм и през днешния ден с щерка ми се разхождахме в Морската градина и взехме решение да посетим въпросния терариум. Това, което видяхме - бухал, сова и други диви птици вързани като кучета на къси мотиви. Във въпросния терариум е доста задушно, той е вид шатра, затрупан с брезент.

До някои от птиците нямаше купичка с вода. Хората можеха да осъществят непосреден контакт с птиците. Станах очевидец на хора, които ги закачаха и никой от терариума не следи за това. Мисля, че не е редно птици да се отглеждат по този метод единствено и единствено да задоволят човешката ученолюбивост към дивия свят.

При мое възкликване “Това е извънредно. Диви птици да се връзват по този начин. ", един клиент отвърна: “Какво пък, децата се радват! Ние със сина ми идваме за повторно! "  

Споделям това, което видях. Бих се радвала да се ревизира по какъв начин се гледа тези птици и по тази причина съм се Свързала със Зелени Балкани и още организации. Надявам се да има развиване по въпроса. 

Човек на входа ме увери, че ги пускат да летят на стръв, само че въпреки всичко мисля, че ще е добре способени органи да извърнат внимание и да ревизират при какви условия се гледат. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР